Duschväggar av glas

Glas är det i särklass vanligaste materialet att tillverka duschväggar av. I de allra flesta fall är det då fråga om frostat glas. Nedan hittar du en guide till snygga duschväggar av glas.

Svedbergs Fasett Duschvägg i glas

Svedbergs Fasett Skärmvägg Levereras komplett med draperistång (max 1 m), handdukskrok, väggprofil som medger rördragning 25mm, golvfäste med stor justerbarhet och transparent dropplist. Djup 60-90 cm, Höjd 197-202cm. Vändbar för höger alt. vänsterplacering. Bild visar: 90 Vit Klarglas Finns även i Vit Frostglas och Silver Rökglas.

Hafa Igloo BV Badkarsvägg i säkerhetsglas

Hafa Igloo BV BadkarsväggSvängbar duschvägg för montage på bad eller massagebadkar. När den inte används fälls den smidigt in mot väggen. För att glasdörren inte ska ta i karet, lyfter de 5 mm vid öppning. Gummilist i nederkant gör att den håller tätt. 6 mm härdat säkerhetsglas. Finns i silver/klarglas. Bredd 750 mm. Höjd 1400 mm

Skånska Byggvaror Duschvägg Glas Korall 79 cm

Duschvägg i naturanodiserad aluminium. Lyftgångjärnen gör att du kan öppna dörren både inåt och utåt i 90° vinkel och den kan därför enkelt fällas in mot väggen när den inte används. Kan monteras antingen höger- eller vänsterhängd. Ej avsedd som nischlösning. Har du utanpåliggande rör finns det plats för genomföring i befintlig profil. Fallet inne i duschen bör vara ca 1-2 cm per meter. Köp till duschset och blandare.